Η ανάθεση πώλησης του ακινήτου σε επαγγελματία κτηματομεσίτη, εξασφαλίζει την σωστή προβολή και προώθηση του ακινήτου σας.  Το 80% των αγοραπωλησιών ακινήτων, σύμφωνα με στοιχεία, γίνεται με τη συμβολή των κτηματομεσιτών. Ο νόμιμος επαγγελματίας διαθέτει έγκυρη επαγγελματική άδεια και δεν λαμβάνει προκαταβολικά καμία αμοιβή.  Ο μεσίτης αμοίβεται με την οριστικοποίηση της συναλλαγής και την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου με το 2% + ΦΠΑ επί της καταληχθείσας τιμής.

Η εντολή ανάθεσης για πώληση, αγορά, μίσθωση, αντιπαροχή, εκτίμηση κτλ. πρέπει να είναι έγγραφη για να εξασφαλίζονται και οι δύο πλευρές, δηλαδή και ο μεσίτης και ο πελάτης. Η ανάθεση του ακινήτου καλό είναι να γίνεται σε ένα μεσιτικό γραφείο. Αν το ίδιο ακίνητο υποδεικνύεται από πολλά κτηματομεσιτικά γραφεία, πολλές φορές χάνει μέρος της αξίας του και ο ιδιοκτήτης μέρος της διαπραγματευτικής του δύναμης.

Με την ανάθεση του ακινήτου σε μεσίτη, ο ιδιοκτήτης αποφεύγει τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές. Οι διαπραγματεύσεις πλέον πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας, η οποία σύμφωνα με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, αναλαμβάνει να αναδείξει το ακίνητο μέσα από τα κατάλληλα κανάλια προβολής καθώς και στο υπάρχων πελατολόγιο που διαθέτει.

Το μεσιτικό γραφείο P&L est8 εγγυάται την αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.